Alkatrész-ellátás


A viszonteladóknak megbízható és hatékony alkatrész-ellátási rendszerre van szükségük ahhoz, hogy minden igényt kielégítő szolgáltatást tudjanak nyújtani az ügyfeleiknek. Az elmúlt 10 év során a KEEWAY létrehozott egy olyan alkatrészraktár-rendszert, mely az importőrök és a leányvállalatok támogatásával folyamatosan képes elsőrangú kiszolgálást biztosítani viszonteladók ezrei számára szerte Európában.

Annak érdekében, hogy tovább erősítsük az alkatrész-ellátás megbízhatóságát - mindenekelőtt a sürgős rendelések esetén, - az importőrök ellátási hálózatát a KEEWAY magyarországi központi logisztikai központja támogatja, mely ideális erre a célra, köszönhetően földrajzi fekvésének. Ebben a központi raktárban mintegy 2000 m2-en 700 ezer darab alkatrészt tartunk és innen elégítjük ki az Európa bármely részéről érkező megrendeléseket.

Vevőtámogatás


Technikai támogatás
A KEEWAY a viszonteladókat tekinti legfontosabb partnereinek, és a folyamatos kapcsolattartás teszi lehetővé a naprakész visszajelzések fogadását. Amennyiben a viszonteladók olyan technikai problémával szembesülnek, melyet nem tudnak önállóan megoldani, a KEEWAY azonnali támogatást biztosít, amely még az online rendszereknél is gyorsabb.

Marketingtámogatás
A KEEWAY rendszeres és igen aktív résztvevője világszerte a motorkerékpár-kiállításoknak, ideértve a legnagyobb befolyással bíró rendezvényeket is, mint például EICMA (Milánó, Olaszország), INTERMOT (Köln, Németország), valamint a PARIS INTERNATIONAL MOTOR SHOW (Párizs, Franciaország).

Reklámtevékenység és szponzoráció a médiában szintén nagymértékben segít az ismertség növelésében. Mindemellett a KEEWAY helyi sporteseményeket is rendszeresen szervez közösségformáló céllal.Keeway Magyarország a Facebookon.

Üzenet a vezetőségtől | Történelmünk | Szolgáltatások | Leányvállalatok

© 2014 Qianjiang-Keeway (Europa) Zrt., minden jog fenntartva.

web: StoneBridge