Vállalatunk eredete


A KEEWAY megalapítására 1999-ben került sor Magyarországon, Miskolcon. Köszönhetoen stratégiailag előnyös földrajzi elhelyezkedésének, az ezt követő néhány esztendőben a KEEWAY meghódította a közép-kelet európai régiót. A kezdeti évek sikere pedig megalapozta a későbbi fejlődést a többi európai ország felé.

2000-ben a Keeway egy könnyebben megközelíthető központi telephelyet keresett, ekkor költözött az európai központ Szentendrére, ahol egy 200 négyzetméteres bemutatóterem, egy több, mint 2000 négyzetméteres raktárkomplexum és egy 450 négyzetméteres központi szerviz segít bennünket és márkakereskedoinket is, hogy a kor követelményeinek megfelelő színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani.

További fejlődés


2004-től, mind földrajzi, mind üzleti szempontból hatalmas fejlődés vette kezdetét a KEEWAY számára.

2005-ben az olaszországi Benelli motorkerékpár márka és gyár is tulajdonunkba került, ahol a nagyobb lökettérfogatú termékeink mellett egy Kutató - Fejlesztő bázis keretében a Keeway modellek fejlesztése is folyik.

2007-re immár 37 országban volt jelen a márka. Ezzel egy időben hat leányvállalatot is létrehoztunk Lengyelországban, Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, Horvátországban valamint Finnországban.


A Keewaynek az amerikai kontinensen is sikerült több piacot meghódítania az elmúlt években. Itt is sor került leányvállalatok létrehozására, az USA-ban illetve Venezuelában. 2007 végére Észak- és Dél-Amerika országainak nagy része meghódításra került.

Ázsiában a regionális központot Shanghaiban, Kínában hoztuk létre, valamint egy leányvállalatot Vietnámban, emellett hat másik jelentős közép és dél- kelet-ázsiai országban. Afrikában pillanatnyilag nyolc országban érhetőek el a KEEWAY termékek.

Cégünk jövője


Az eddigi hatalmas erőfeszítéseknek köszönhetően a KEEWAY immár nemcsak egy európai vállalat, hanem egy valódi világcég és multi-kulturális szervezet. Ez vállalat, amely egyesít különbözo származású, bőrszínű, kultúrájú és vallású embereket. Minden egyes nap, energikus emberek összetartó csapata dolgozik keményen azzal a küldetéssel, hogy a KEEWAY ügyfelei számára az életet jobbá tegyék magas szintu termékek és szolgáltatások segítségével.
Keeway Magyarország a Facebookon.

Üzenet a vezetőségtől | Történelmünk | Szolgáltatások | Leányvállalatok

© 2014 Qianjiang-Keeway (Europa) Zrt., minden jog fenntartva.

web: StoneBridge