Üzenet a vezetőségtől


Tisztelt Ügyfeleink és Partnereink,

A KEEWAY 1999-es alapítása óta eltelt évtizedben a márka hatalmas fejlődésének lehettünk szemtanúi. Ez bámulatos előrelépés egy, a miénkhez hasonló fiatal vállalat számára.

Az elmúlt évtizedben a KEEWAY meghódította Európa legnagyobb piacait is, mi erre vagyunk a legbüszkébbek. Ezeket az izgalmas eredményeket energikus és keményen dolgozó munkatársainknak tulajdonítjuk, akik mindig a legjobbra törekednek. Egy olyan nemzetközi szervezetben, mint a KEEWAY, a tagok a világ számos pontjáról érkeznek, eltérő értékekkel, kultúrával és eszmékkel. De egy dolog közös mindannyiunkban, hogy a legtöbb értéket nyújtsuk a vevőknek és ügyfeleknek kiemelkedő minőségu szolgáltatások és a termékek által.
Emellett szeretnénk kifejezni őszinte hálánkat partnereink és viszonteladóink felé az egész világon, hűségükért és belénk vetett bizodalmukért. Minden erőfeszítésünkkel azon dolgozunk, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan mind magasabb és magasabb szintre fejlesszük, mely fejlődés volt és lesz mindig a KEEWAY üzleti filozófiájának alapja. Hisszük, hogy az Önök támogató együttműködésével még izgalmasabb eredményt érhetünk el a következő években.

Végezetül szeretnénk köszönetet mondani a KEEWAY rajongóknak a márka iránt tanúsított szenvedélyükért. Baráti üdvözletünket küldjük az KEEWAY összes tagjának és partnerének, kívánunk eredményekben gazdag új esztendőt a 2015-es évre.

A KEEWAY VezetőségeKeeway Magyarország a Facebookon.

Üzenet a vezetőségtől | Történelmünk | Szolgáltatások | Leányvállalatok

© 2014 Qianjiang-Keeway (Europa) Zrt., minden jog fenntartva.

web: StoneBridge